Trust

Ik vind het zo mooi om te zien dat de vrouwen die mij bij binnen komen zich durven openstellen en mij vertrouwen in dit proces.


We beginnen vaak met wat koffie/thee/water en kletsen wat om vervolgens de lingerie en kleding te bekijken. En dan hoor ik vaan de 'ik vind het ZO spannend om te doen!'.


En ja, het is ook ZO super spannend. De eerste paar tot 20 minuten merk je dat aan alles. Waar de een telkens naar boven kijkt of zichzelf niet aanraakt, raakt de ander elke 10 seconden in een lachbui. En dat is allemaal goed.


Tijdens de shoot zijn we zo'n 15-30 minuten aan het kletsen om  vervolges gemiddeld 1,5 uur te shooten. Wat vooraf misschien wat lang lijkt, maar je zal merken dat de tijd voorbij vliegt.


Ik raad altijd aan om zo'n 2 á 3 setjes mee te nemen voor de afwisseling. De keuze is aan jou of je naakt wil gaan. Alleen een onderbroek of bh mag natuurlijk ook.


In de loop van de shoot zal je merken dat je steeds meer op je gemak bent door mij en mijn aanwijzingen. En dan creëren we zulke mooie beelden!


Je zal merken dat je je gedachtes als 'ok, ik raak mezelf aan', 'dit is gek', 'heerlijk dit moet ik vaker doen' wat meer kan loslaten en dat je je meer en meer kan overgeven aan jouw connectie met jezelf.


Jezelf aanraken, strelen, knuffelen, lachen en trots hierop zijn mag. Bij jezelf stilstaan en ontspannen is zo belangrijk!


De transformatie is zo mooi. Van 'oh ZO spannend!' naar 'WOUW ik heb het gewoon gedaan en het was geweldig!'


Net als bij de transformatie van dag naar nacht en van nacht naar dag ontstaat er een magisch moment van kleuren en vormen in de lucht. Zo mooi is deze transformatie ook bij een boudoir shoot.

Puur natuur.

Prachtig.