The 

Experience

null null

Extra informatie: 

Voor wie, waarom, waar

The Experience

Extra informatie: 

Voor wie, waarom, waar

Hier vindt je informatie ter voorbereiding op jouw boudoir shoot.

Voor wie


Een boudoir shoot is vrouwen die zich naakt, in lingerie of in een bloot kledingstuk willen laten vastleggen.


Een boudoir shoot is voor vrouwen die willen transformeren. Jezelf volledig en liefdevol omarmen en accepteren hoe mooi je bent. Het is een cadeau voor jezelf.


Tijdens de zwangerschap maak je als vrouw magie mee. Jouw lichaam creëert een mens.  Een mooi proces van 9 maanden waarin jouw buik de veilige basis vormt van jouw nog ongeboren kind.


Je hoeft het natuurlijk niet alleen te doen! Je mag dit ook samen met je partner doen. Een partner is vertrouwen, liefde en stille communicatie. Puur en in verbinding.

Waarom


Ik vind vrouwen en hun lichaam en kunnen prachtig! Elke vrouw is anders en uniek en we bezitten allemaal een oerkracht vol magic en wonderen. Ik vind dat mooi en ik vind dat vrouwen meer in hun kracht mogen staan en meer in hun magic mogen geloven. Transformeren vol liefde en genieten van jezelf! Want je bent mooi zoals je bent ♡ 


En ja, het is spannend! Ik begeleid je door het hele proces.

null null

Waar


De plek die je voor jouw boudoir shoot wilt mag jij zelf bepalen. Het kan in een mooie hotelkamer die in de sferen past die jij wilt neerzetten. Maar een andere locatie als bijvoorbeeld een fabriek of studio kan ook. 


Buiten is natuurlijk ook onwijs tof! Op het strand en in het water, in de duinen, op een mooi bloemenveld of in een bos


Als je nog niet zeker bent wat voor locatie je wilt kan ik jou hierbij helpen. Let op, locaties rekenen vaak een bedrag. Deze kosten zijn extra.

null

What do you need to know more?!

Try to persuade your visitor to download your E-book! Maybe you can make a list of the benefits or just write something about the awesome content that's inside!