Shooten bij mij thuis in de studio

Wanneer er een klant komt shooten voelt het alsof er een vriendin thuis langs komt. Lekker even koffie/thee/water doen en kletsen. En daarna natuurlijk ook fijn aan de slag. En ook dat is super gezellig!


Ik denk dat het vertrouwd voelt om mijn spullen hier te zien staan. Ik heb planten, body kaarsen die iedereen fantastisch vind, natuurstenen, een platen speler. Er zijn fijne raakvlakken en interesses waar mooie gesprekken uit ontstaan.


Ik snap natuurlijk heel goed dat jij als vrouw zijnde bewust bent van je lichaam en hoe je eruit ziet. 


Geen enkel lichaam is perfect ( booooooring) en elk lichaam is UNIEK.


Waar het om draait is dat jij jij bent en dat jij al jouw perfecte imperfecties kan omarmen!


En ja, ik ben echt enorm dankbaar voor alle mooie en bijzondere mensen die ik mag vastleggen. Zo fijn dat jullie mij vertrouwen. Jullie zijn geweldig ❤️


Ik wil nog veel meer artistieke, intieme beelden maken vol prachtige details van jou.


Of jullie. 


Wil jij dat ook? Wacht niet te lang met boeken. Vol = Vol.