Jouw artistieke 

Self Love Experience

Jouw artistieke Self Love Experience

null null

Jouw Self Love Experience

De Self Love Experience is zoveel meer dan alleen een boudoir shoot waar je wat mooie foto's van jezelf krijgt. Het is een High End Experience die om jou als pure, authentieke vrouw draait samen met de liefde voor jou omarmen, beleven en accepteren. Een beleving om dichter bij jezelf te komen.


Elke vrouw is uniek en zij mag in haar eigen krachten en kunnen geloven en vertrouwen. Een godin die haar vrouwelijkheid mag tonen en haar liefde mag delen. A Piece of Art die je elke dag mag bewonderen. Vol sensualiteit en Self Love. Een vrouw is magisch.


De tijd van het jezelf verschuilen in huispakken, volle agenda's,  en achter alles behalve jezelf is voorbij. Jij bent jou en dit geweldige leven vol uitdagingen waard.

Choose you, Babe.

null null

You are born te be real, not to be perfect

Voor de eerste keer had ik een boudoir fotoshoot. Ik ben zo blij dat ik deze bij Raisa heb mogen doen. Raisa heeft een hele fijne open houding waardoor grenzen makkelijk te verleggen zijn. Ik voelde me erg op mijn gemak en ben ontzettend blij met het resultaat. Ik mocht mezelf zien vanuit de ogen van een ander, iets wat iedere vrouw verdient!
M

null

Voor wie

De Self Love Experience is voor de vrouw die klaar is om haarzelf zo enorm veel liefde te geven en te embracen wie ze is. De vrouw die haar vleugels spreid en who wants magic.


De vrouw die in volle overgave besluit. De vrouw die weet wat ze wil en mij als fotografe vertrouwd om samen het allermooiste te creëren. 


En natuurlijk mag je het spannend vinden. But know, wanneer je iets spannend vind is het tijd om jezelf te stretchen en het te doen. This is where the magic happens. Maak de beslissing met je hart.

null null

De Werkwijze

Via de website kan je jouw experience aanvragen. Vervolgens krijg je van mij een bevestiging en factuur. Bij het voldoen van de betaling staat jouw experience. 


We plannen een call in waarbij we een concept gaan creëren rondom jouw shoot. Je mag inspiratiebeeld doorsturen en ik beantwoord tijdens de call al jouw vragen.


De shoot vindt plaats. Mijn shootdag is vaak op vrijdag en/of op woensdag. Het heeft mijn voorkeur om op deze dagen te shooten. Eens in de maand plan ik een weekend(dag) waarop ik ook shoot. 


Ik ga aan de slag met jouw beelden. Vervolgens krijg jij een online galerij met de beelden en kan je de foto's kiezen. Ik doe een double check en hierna kan je de beelden downloaden. Alle fysieke producten zullen een aantal weken duren.

Omarm jezelf fotoshoot Raisa de Koning Fotografie

De Locatie

Mijn atelier is de plek waar ik het meeste werk maak. Mijn atelier is in Den Haag en we hebben hier vrij spel om magie te creëren. 


Natuurlijk zijn er ook alternatieve plekken waar we jouw Self Love Experience kunnen doen. Er zijn prachtige hotelkamers en studio's waar je voor een meerprijs gebruik van kan maken. We kunnen samen kijken naar de opties.


Ook is buiten in de duinen, zee en het bos een optie. Ik adviseer wel om dit ergens vanaf begin lente tot begin herfst (afhankelijk van het weer) te plannen. 

null null

FAQ

Kunnen we een call inplannen voor de shoot?

Ja, natuurlijk! Het moment dat jij jouw pakket hebt geboekt plannen we een call in om jouw shoot te bespreken en een concept te vormen. 


Hoeveel setjes kan ik meenemen?

Ik adviseer altijd 3 setjes. Je kan altijd wat extra's meenemen als je bijvoorbeeld twijfelt over een broekje of bh. 


Hoe lang van te voren moet ik een shoot boeken?

Ik zou zeggen, wacht niet te lang. Vol is vol. De ene maand gaat dat sneller dan de andere en ik neem een max aantal shoots aan.


Deel je alles online?

Ik ben enorm trots op mijn werk en deel dat graag! Ik maak een selectie van onherkenbaar beeld welke ik vrij ben om te delen. Zit hier een enkele foto tussen die je liever niet online wil dan ben ik zeker niet de moeilijkste. Je kan zelf ook nog foto's toevoegen die online mogen. Wil je liever niks online? Dan betaal je een extra bedrag á €75.

Mag ik naakt?

JA! Huge voorstander hiervan. Zo mooi! Als je dit graag wilt kan je dit tijdens de call laten weten. Ook als je het graag wil, maar nog niet zeker weet. Dan kan ik er rekening mee houden. 


Wanneer moet ik betalen?

Wanneer je een boeking hebt gedaan ontvang je een bevestiging en de factuur. Wanneer deze is voldaan is jouw boeking officieel.


Heb je een client closet?

Ik heb artistieke bh's in 1 maat die zich tot een client closet vormen (75B/C). Als je het past mag je ze aan! Maar ik ben een huge voorstander van je eigen mooiste en fijnste lingerie.


Kan ik extra foto's afnemen?

Ja, dat kan. Bovenop het pakket wat je hebt gekozen kan je extra foto's afnemen. Je kan niet naar een ander pakket overstappen. 

null

Where there is Self Love

There is endless happiness

And I love to help in that process