Hi, ik ben

Raisa

Hi, ik ben Raisa

null null

Ik ben een fulltime fotograaf uit Delft met passie voor het vastleggen van de verhalen van vrouwen. Elke vrouw is uniek en prachtig en mag wat mij betreft fully going for the rise and shine. I want you to be you, you to embrace you and to you to love you.


Ik ben 33 jaar en mama van zoonlief Keoni van 7 jaar en katten-kindertjes Olaf en Vino. Mijn atelier 2.0 is in Den Haag, de plek waar magie ontstaat en waar veel van mijn werk gecreëerd wordt. 


Hieronder lees je meer!

null

Do what you love, love what you do

Ik heb een passie voor de mooie dingen in het leven. Mooie reizen maken, zonsondergangen bekijken en beleven, door mooie landschappen rijden en op elk gewenst moment kunnen stoppen, dansen en niet te vergeten lekker en goed eten. Samen met Keoni. Ik reis nooit zonder camera en leg onze reizen graag vast. In 2019 ben ik in totaal bijna 4 maanden van huis geweest en heb ik 5 mooie reizen gemaakt, werk en privé. Cheers to nog meer van zulke tijden!

 

Mijn muze is de vrouw en haar mooiste levensverhalen. Ik zet haar graag centraal. Ik vind vrouwen enorm krachtige wezens die me keer op keer blijven verbazen en verwonderen. Een vrouw doorgaat verschillende levensfasen waarin liefde, ontwikkeling en groei centraal staan. Denk bijvoorbeeld aan een zwangerschap, een bevalling, borstvoeding, een partner. Stuk voor stuk mooie en speciale momenten waarbij een vrouw een stukje liefde van zichzelf deelt. Bij deze momenten komt onvoorwaardelijke liefde kijken. Een stukje oerkracht. Ik vind dat enorm bijzonder en indrukwekkend om vast te leggen.

 

Naast digitale fotografie, fotografeer ik ook graag analoog. Dit doe ik overigens voornamelijk voor mezelf of conceptueel. Met een analoog camera zie je niet direct wat je fotografeert. Je moet wat langer wachten op het resultaat en dit vind ik spannend en leerzaam. Ik word altijd positief verrast door het eindresultaat en soms was een herinnering al uit mijn gedachten en komt deze weer terug bij het zien van het beeld. Op dit moment maakt mijn hart een warm sprongetje van blijdschap. Ik hoop dat ik ditzelfde gevoel kan bereiken met mijn foto’s voor jullie.

null null null null null