Jouw artistieke 

Hotel Experience

Jouw artistieke Hotel Experience

null null

De Hotel Experience

Een paar keer per jaar organiseer ik een Hotel Experience. Omdat hotelkamers vaak prijzig zijn om voor een shoot te huren heb ik de Hotel Experience bedacht. Een mooie superior suite hotelkamer geeft een luxe vibe en door de mooie indeling, meubels, douche en bad kunnen we zoveel moois maken.


De Hotel Experience is een Self Love Experience in een prachtig luxe hotel kamer. En elke editie is het op een andere mooie plek. Het is zoveel meer dan alleen een boudoir shoot waar je wat mooie foto's van jezelf krijgt. Het is een High End Experience die om jou als pure, authentieke vrouw draait. Dit doen we samen met de liefde voor jou omarmen, beleven en accepteren. Een beleving om dichter bij jezelf te komen.


Choose you, Babe.

 Intiem, artistiek boudoir portret in een bad in een hotel in Leiden

You are born te be real, not to be perfect

Voor de eerste keer had ik een boudoir fotoshoot. Ik ben zo blij dat ik deze bij Raisa heb mogen doen. Raisa heeft een hele fijne open houding waardoor grenzen makkelijk te verleggen zijn. Ik voelde me erg op mijn gemak en ben ontzettend blij met het resultaat. Ik mocht mezelf zien vanuit de ogen van een ander, iets wat iedere vrouw verdient!
M

De Werkwijze

Via het formulier hieronder kan je jouw hotel experience aanvragen door jouw tijdslot te reserveren. Vervolgens krijg je van mij een bevestiging en factuur. Bij het voldoen van de betaling staat jouw experience. Wacht niet te lang, vol is vol.

Je ontvangt de brochure voor deze specifieke dag met alle informatie. We plannen een call in om alles door te nemen en jouw shoot te bespreken.

We gaan shooten op de Hotel Experience dag.

Ik ga aan de slag met jouw beelden. Vervolgens krijg jij een online galerij met de beelden en kan je de foto's kiezen. Ik doe een double check en hierna kan je de beelden downloaden. Alle fysieke producten zullen een aantal weken duren.

null

Where there is Self Love

There is endless happiness

And I love to help in that process

null null

FAQ

Kunnen we een call inplannen voor de shoot?

Ja, natuurlijk! Het moment dat jij jouw tijdslot hebt geboekt plannen we een call in om jouw shoot te bespreken.


Hoeveel setjes kan ik meenemen?

Ik adviseer om 2 setjes mee te nemen. Je kan altijd wat extra's meenemen als je bijvoorbeeld twijfelt over een broekje of bh. 


Hoe lang van te voren moet ik een shoot boeken?

Er zijn maar een x aantal tijdslots. Vol is vol!


Mag ik naakt?

JA! Huge voorstander hiervan. Zo mooi! Als je dit graag wilt kan je dit tijdens de call laten weten. Ook als je het graag wil, maar nog niet zeker weet. Dan kan ik er rekening mee houden. 

Deel je alles online?

Ik ben enorm trots op mijn werk en deel dat graag! Ik maak een selectie van onherkenbaar beeld welke ik vrij ben om te delen. Zit hier een enkele foto tussen die je liever niet online wil dan ben ik zeker niet de moeilijkste. Je kan zelf ook nog foto's toevoegen die online mogen. Wil je liever niks online? Dan betaal je een extra bedrag á €75.


Wanneer moet ik betalen?

Wanneer je een boeking hebt gedaan ontvang je een bevestiging en de factuur. Wanneer deze is voldaan is jouw boeking officieel. Wie het eerst komt, wie het eerst maalt. 


Kan ik extra foto's afnemen?

Ja, dat kan. Bovenop het pakket wat je hebt gekozen kan je extra foto's afnemen. Je kan niet naar een ander pakket overstappen. 

null

Voor de Wild & Free vrouwen die weten wat ze waard zijn.

You deserve to have Artistic Self Love Portraits of yourself.

null

Wil je als eerste op de hoogte zijn van de volgende hotel experience editie?

De mensen die op de Hotel Experience lijst staan ontvangen als eerste bericht met informatie over de volgende hotel editie. Er zijn altijd maar een beperkt aantal plekken beschikbaar. Je komt op de lijst door hieronder je naam en email achter te laten.

vol = vol