Jouw artistieke 

Couple Love Experience

Jullie artistieke Couple Love Experience

Man en vrouw met de gezichten bij elkaar null 

Jullie Couple Love Experience

De Couple Love Experience is zoveel meer dan alleen een boudoir of love shoot samen met je partner waar je wat mooie foto's van jezelf krijgt. Het is een High End Experience die om jullie als krachtig en verliefd koppel draait. Samen in lingerie stralen en zien hoe mooi jullie zijn. 


Zijn jullie het koppel waar de liefde en intimiteit vanaf spat? Houden jullie van huid op huid contact? Willen jullie de liefde voor elkaar op een bijzondere en pure  manier vastleggen?

Boek jullie Couple Love Experience.

Man en vrouw knuffelen in de zon Man en vrouw zitten op de grond en knuffelen elkaar couple love experience

You are born te be real, not to be perfect

Voor de eerste keer had ik een boudoir fotoshoot. Ik ben zo blij dat ik deze bij Raisa heb mogen doen. Raisa heeft een hele fijne open houding waardoor grenzen makkelijk te verleggen zijn. Ik voelde me erg op mijn gemak en ben ontzettend blij met het resultaat. Ik mocht mezelf zien vanuit de ogen van een ander, iets wat iedere vrouw verdient!
M

man en vrouw knuffelen op bed

Voor wie

De Couple Love Experience is voor de koppels die speels zijn en hun liefde voor elkaar niet onder stoelen of banken willen steken. Voor de koppels die elkaar bewonderen. Voor de koppels die van excitement houden en elkaar willen verrassen.


En natuurlijk mag je het spannend vinden. But know, wanneer je iets spannend vind is het tijd om jezelf te stretchen en het te doen. This is where the magic happens. Maak de beslissing met je hart.

Man en vrouw kussen elkaar in zwarte kleding Man en vrouw knuffelen met elkaar

De Werkwijze

Via de website kan je jouw experience aanvragen. Vervolgens krijg je van mij een bevestiging en factuur. Bij het voldoen van de betaling is jouw experience een feit. 


We plannen een call in waarbij we een concept gaan creëren rondom jouw shoot. Je mag inspiratiebeeld doorsturen en ik beantwoord tijdens de call al jouw vragen.


De shoot vindt plaats. Mijn shootdag is vaak op vrijdag en/of op woensdag. Het heeft mijn voorkeur om op deze dagen te shooten. Lukt dit echt niet? Dan kunnen we zoeken naar een alternatief.


Ik ga aan de slag met jouw beelden. Vervolgens krijg jij een online galerij met de beelden en kan je de foto's kiezen. Ik doe een double check en hierna kan je de beelden downloaden. Alle fysieke producten zullen een aantal weken duren.

Man en vrouw zitten in de zon te knuffelen

De Locatie

Mijn atelier is de plek waar ik het meeste werk maak. Mijn atelier is in Den Haag en we hebben hier vrij spel om magie te creëren. 


Natuurlijk zijn er ook alternatieve plekken waar we jouw Self Love Experience kunnen doen. Er zijn prachtige hotelkamers en studio's waar je voor een meerprijs gebruik van kan maken. We kunnen samen kijken naar de opties.


Ook is buiten in de duinen, zee en het bos een optie. Ik adviseer wel om dit ergens vanaf begin lente tot begin herfst (afhankelijk van het weer) te plannen. 

Vrouw kijkt langs de man in de camera Man en vrouw lachen tijdens de couple love shoot 

FAQ

Kunnen we een call inplannen voor de shoot?

Ja, natuurlijk! Het moment dat jullie het pakket hebben geboekt plannen we een call in om de shoot te bespreken en een concept te vormen. 


Hoeveel setjes kan ik meenemen?

Ik adviseer altijd 3 setjes voor beide personen die bij elkaar matchen. Je kan altijd wat extra's meenemen als je bijvoorbeeld twijfelt over een broekje of bh. 


Hoe lang van te voren moeten we een shoot boeken?

Ik zou zeggen, wacht niet te lang. Vol is vol. De ene maand gaat dat sneller dan de andere en ik neem een max aantal shoots aan.


Deel je alles online?

Ik ben enorm trots op mijn werk en deel dat graag! Ik maak een selectie van onherkenbaar beeld welke ik vrij ben om te delen. Zit hier een enkele foto tussen die jullie liever niet online willen dan ben ik zeker niet de moeilijkste. Je kan zelf ook nog foto's toevoegen die online mogen. Willen jullie liever niks online? Dan betaal je een extra bedrag á €75.

Mogen we naakt?

JA! Huge voorstander hiervan. Zo mooi! Als jullie dit graag willen kunnen jullie dit tijdens de call laten weten. Ook als jullie het graag willen, maar het nog niet zeker weten. Dan kan ik er rekening mee houden. 


Wanneer moeten we betalen?

Wanneer je een boeking hebt gedaan ontvang je een bevestiging en de factuur. Wanneer deze is voldaan is jouw boeking officieel.


Heb je een client closet?

Ik heb artistieke bh's in 1 maat die zich tot een client closet vormen (75B/C). Als je het past mag je ze aan! Maar ik ben een huge voorstander van je eigen mooiste en fijnste lingerie.


Kunnen we extra foto's afnemen?

Ja, dat kan. Bovenop het pakket wat jullie hebben gekozen kunnen jullie extra foto's afnemen. Je kan niet naar een ander pakket overstappen. 

Vrouw in groene body wordt geknuffeld door man

Share your love with your soulmate and do the things you both admire